pantalon

Zo draag je de juiste sokken bij je pak of pantalon

Vaak denken mensen dat sokken niet belangrijk zijn en trekken ze oude, vale sokken aan of zelfs twee verschillende sokken. Echter kunnen sokken wel degelijk als mode-item gezien worden. Hieronder hoe je de juiste sokken bij je pak of pantalon kunt kiezen.

Aandachtspunten

Sowieso is het belangrijk om te weten dat je sokken dient te combineren met een pak of nette heren pantalon in plaats van met je schoenen. Draag je een bepaalde kleur pak of pantalon? Dan kun je je sokken hier goed mee combineren. Een effen pak kun je bijvoorbeeld goed combineren met effen sokken of juist sokken met een druk printje als je lekker op wilt vallen. Koop sokken die boven je enkels uit komen en van goede kwaliteitsstof zoals wol of katoen zijn gemaakt. Als je een duur maatpak aan hebt in combinatie met vale sokken, kan dat er onverzorgd uitzien.

Kleurencombinaties

Heb je een zwart of blauw pak aan tijdens een zakelijke gelegenheid? Kies dan ook voor zwarte of blauwe sokken. Draag je graag sokken met een printje? Kies dan voor dezelfde kleur sokken als je pak, alleen dan met een print. Ben je op zoek naar de juiste kleur sokken onder een grijs pak? Kies dan voor donkerdere sokken dan de kleur van je pak. Onder een zwart pak draag je het beste gewoon zwarte sokken. Draag je een pak met een werkje of streepje? Kies dan voor sokken die niet teveel poespas bevatten. Koop via GENTI diverse soorten sokken met of zonder print. 

Printjes

Ben je gek op sokken met printjes? Zorg dan dat je een pantalon of pak draagt zonder werkje of streep. Zo zorg je ervoor dat je gehele outfit niet teveel drukte uitstraalt. Vroeger werden er voornamelijk effen sokken gedragen onder pakken, maar tegenwoordig is een printje ook een prima alternatief om te dragen onder een pak of (nette) pantalon. 

Afraders

Het is geen aanrader om witte (sport)sokken onder je pak of pantalon te dragen. Dit ziet er heel gek en onverzorgd uit. Onder een pak dien je dunne katoenen sokken te dragen. Sokken met een kleurtje of printje is geen probleem, mits ze maar niet teveel opvallen of vloeken met de kleur van je pak of pantalon. Wil je helemaal geen sokken dragen? Dat kan in sommige gevallen zeker, mits je een goed zittende pantalon hebt of een zomers pak draagt.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank