Goedkope sokken

Wanneer je kleding gaat shoppen, bepaal je natuurlijk zelf hoeveel geld je uit wilt geven. Vind je het zelf belangrijker wat er boven je kleding te zien is, dan eronder? Of heb je over het algemeen wat minder te besteden? Dan is het een idee om altijd op zoek te gaan naar goedkope sokken. Wat dat betreft zijn er genoeg opties om voordelig een kwalitatief goed paar kousen aan te schaffen.

big bazar

De budgetwinkels

In Nederland zijn er een paar winkels die kleding en andere spullen verkopen voor net een paar euro minder dan je in een grote keten zou moeten betalen. Voorbeelden hiervan zijn Zeeman, Wibra en ketens als Big Bazar. Alle winkels hebben een aanzienlijk aantal ketens door heel Nederland, zodat er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. De term ‘goedkoop’ betekent echter niet dat je gelijk producten koopt van slechte kwaliteit. Zeeman houdt de prijzen laag, omdat deze keten zich wil inzetten voor een betere, duurzame wereld. De goedkope artikelen worden op een eerlijke manier geproduceerd en er worden geen extra euro’s bovenop gegooid om winst te maken. Zo kost een pack van drie paar sneakersokken nog net geen € 2. Het assortiment van deze winkels is trouwens niet veel anders dan elke andere winkel, je vindt dus in ieder geval een paar goedkope sokken in jouw maat. Ga de stad in en vind jouw nieuwe paar sokken.

Ga zelf creatief aan de slag

Heb je geen zin in de jacht naar een paar goedkope sokken? Maar is het toch wel tijd voor een paar nieuwe exemplaren? En kan je ook nog eens goed haken of breien? Steek dan zelf de handen uit de mouwen en maak je nieuwe sokken helemaal zelf. Dat is niet alleen een goedkope manier om aan nieuwe sokken te komen, maar ook nog eens leuk. Helemaal wanneer je het liefst elke vrije minuut aan handwerken besteedt.

Gaat het niet gelijk goed in het begin? Laat je niet ontmoedigen, sokken breien of haken kost ook wat oefening. Bij het breien gebruik je bijvoorbeeld niet twee, maar vier breinaalden om helemaal in het rond te haken. Daarnaast is het belangrijk om ook van tevoren je voeten goed op te meten, zodat je weet dat je sokken prima passen. Online en in tijdschriften staat nauwkeurig beschreven hoe je zelf je sokken maakt, inclusief patronen.

Let er verder nog op dat je voor je nieuwe paar goedkope kousen wel op zoek gaat naar de de juiste soort wol. Niet elke soort wol is namelijk geschikt om te gebruiken voor dit kledingstuk, omdat niet elk materiaal bestand is tegen slijtage of de warme programma’s van de wasmachine. Wij vertellen je graag meer over deze goedkope manier van sokken maken op de pagina’s over sokken breien en sokken haken.

breien

Vind goedkope sokken in de reclame

Folders belanden bij jou wellicht direct bij het oud papier. Maar neem eens een momentje om ze vluchtig door te kijken. En dan vooral die van de kledingwinkels. Daar is elke week wel leuke kleding in de aanbieding, zo weet je zeker dat je elke week wel ergens goedkope sokken kunt scoren voor het hele gezin. Heb je deze week nog geen leuke goedkope items kunnen vinden? Blader dan ook nog eens door de folders van de drogisterijen. Deze hebben ook dikwijls sokken in de aanbieding van bekende A-merken. Zo haal je alsnog kwalitatief sterke sokken in huis tegen een goedkope prijs. Worden bij jou geen folders bezorgd, omdat je een sticker op de brievenbus hebt ter voorkoming van ongeadresseerd drukwerk? Dan is het ook mogelijk om online de meest recente reclame door te bladeren. Er zijn websites met een overzicht van alle folders, maar op de website van de betreffende winkel zijn de goedkope items van deze week ook gelijk te zien.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank