Sokken online bestellen

Geen zin om de drukte van de winkelstraat in te duiken? Maar bestaat je huidige collectie sokken vooral uit exemplaren met gaten? Dan is wel hoog tijd om nieuwe sokken te kopen. Gelukkig is het tegenwoordig niet meer noodzakelijk om hier de deur voor uit te gaan. Net zoals veel andere producten bestel je sokken eenvoudig online vanuit je comfortabele stoel. Het enige wat jij hoeft te doen is de online zoekmachines laten weten wat voor sokken jij graag wil toevoegen aan je garderobe.

online shoppen

Kies je (online) winkel

Tijdens je online zoektocht naar nieuwe sokken, kom je ongetwijfeld veel aanbieders tegen. Sommigen komen je bekend voor, anderen zijn weer compleet nieuw. Maar hoe weet jij nou waar jij online moet gaan shoppen voor een paar nieuwe sokken? Geef jezelf even de tijd om te oriënteren op de verschillende aanbieders. Het kan ook helpen om op de optie ‘Shopping’ te klikken wanneer je zoekt via Google (dit menu staat bovenaan de pagina, onder je zoekbalk). In dat geval krijg je gelijk een afbeelding te zien van de sokken en de prijs , wanneer je op de afbeelding klikt ga je gelijk naar de betreffende webshop. Wees wel specifiek in je zoekterm, gebruik bijvoorbeeld ‘katoenen herensokken met print’ of ‘naadloze sneakersokken’ om de zoekmachine zo specifiek mogelijk te laten weten wat je zoekt.

Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel online aanbieders, waar je naast spullen voor je huis en entertainment ook sokken kunt kopen. De website bol.com is daar een voorbeeld van. Verder zijn er ook nog webshops die zich alleen richten op de verkoop van sokken, zoals:

 • Sokken.nl
 • Sokshop.nl
 • Sokkenmarkt.nl
 • Sokken-online.nl

Online sokken kopen: onmisbare tips

Wanneer je sokken aanschaft via een webshop, betekent dit dus dat je het product pas te zien krijgt als het bij je thuisbezorgd is. Daarom is het verstandig om tijdens het online shoppen op een aantal punten te letten:

 

 • Foto van het product

Staat er geen foto van de sokken bij de productomschrijving? Of is het een heel onduidelijke foto? Dan raden wij je aan om op zoek te gaan naar een andere webshop. Want waarom zou je in dit geval sokken kopen die je van tevoren niet duidelijk hebt kunnen zien?

 

 • Service en voorwaarden
  We begrijpen dat je tijdens het online shoppen niet altijd evenveel zin hebt om de algemene voorwaarden van de betreffende winkel door te nemen. Maar kijk in ieder geval wel even naar de regels op het gebied van retourneren. Het is niet bij alle webshop mogelijk om je sokken terug te sturen als deze toch niet blijken te passen of niet de verwachte kwaliteit bieden. Daarnaast hebben ook niet alle online winkels de regeling dat je producten zonder kosten terug kunt sturen. Dan zijn de kosten dus voor jou.
 • Buitenlandse site? Zoek je maat
  Heb je goede sokken gevonden op een buitenlandse site? Check dan altijd even wat de juiste maat is. In Amerika en Engeland kennen ze bijvoorbeeld de schoenmaat 38 niet. Deze wordt daar aangegeven met size 5. Vaak voegen de websites een maattabel toe, zodat je moeiteloos je schoenmaat om kunt rekenen. Verder zijn er online nog een aantal andere websites te vinden met een verzameling van deze maattabellen.
 • Pas op voor fakers

Eigenlijk geldt dit advies voor alle webshops. Zijn de teksten slecht geschreven, staan ze vol fouten en is het duidelijk opgesteld door een robot? En zijn de prijzen ook te mooi om waar te zijn? Grote kans dat je te maken hebt met een oplichter. Klik deze website weg en ga op zoek naar een andere webshop waar je hetzelfde product kunt halen voor een reële prijs. Wil je zeker weten of je goed zit? Een betrouwbare website herken je aan het logo met Thuiswinkel Waarborg of het Webshop Keurmerk.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank