Vrouwen sneakers

Welke sokken draag je in de zomer?

Het weer in Nederland kan onvoorspelbaar zijn; komt het de ene dag de regen met bakken uit de hemel, schijnt de dag daarna de zon weer volop. Deze hitte kan er wel eens voor zorgen dat het wat gaat broeien in je schoenen, omdat je sokken veel te warm zijn om je voeten. Je kunt er dan voor kiezen om de kousen uit te trekken en met blote voeten in je schoenen door te lopen. Maar dit kan resulteren in nog ergere zweetvoeten, omdat je schoenen niet goed ademen. En door al het zweet kunnen je voeten ook nog eens gaan glijden in je schoeisel, waardoor je na verloop van tijd met vervelende blaren komt te zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor. Er zijn namelijk ook genoeg sokken verkrijgbaar die je juist kunt dragen in de zomer en andere dagen wanneer de zon zich extra laat zien.

Vrouwen sneakers

Houd je sneakers vrij van zweet

Sokken zijn er niet alleen om al het vocht te absorberen, maar ook om te voorkomen dat je voeten gaan schuren of koud worden. Wanneer de zon volop schijnt, is er van het laatste weinig sprake. Maar je wilt natuurlijk geen pijnlijke plekken op je voeten. Er zijn mensen die erbij zweren, maar wij raden het je daarom ook af om met blote voeten in je sneakers te stappen tijdens de zomer. Bescherm je voeten liever met sneakersokken. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een voordeel van de sneakersok is dat het alleen om je voet zit, dus niet om je enkel. Hierdoor steekt het niet boven je sneaker uit, zodat je bijvoorbeeld stijlvol met blote benen rond kunt lopen.

Zomerse prints

Schijnt tijdens de zomer de zon niet elke dag volop? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar met je sokken kun jij je outfit alsnog een hele zomerse touch geven. Er zijn niet alleen kousen verkrijgbaar in felle kleuren (geel, groen, oranje en alle tinten roze), maar ook nog eens met motieven waarbij je gelijk denkt aan cocktails en strand. Zoals palmbomen, allerlei soorten fruit (watermeloen, ananas, bananen en sinaasappels), ijsjes, zee en zeedieren en bootjes. Het merk Happy Socks is hier een goed voorbeeld van. Draag deze op een druilerige dag onder je broek en krijg zo toch nog een beetje het zomerse gevoel.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank