sokken

Nieuwste herenmode sokken trends 2019

Herenmode is misschien niet het meest spannende onderdeel van de mode industrie en dan al helemaal niet de sokken. Maar goed ook op dit vlak zijn er nieuwe ontwikkelingen en die gaan we toelichten in dit artikel, wat zijn de must wears van 2019 en hoe kun je slimmer omgaan met herensokken keuze. Dit artikel is zowel voor de mannen, als de vrouwen die de sokken inkopen doen voor manlief.

Enfin, allereerst zien we dat sneakersokken min of meer de voornaamste optie zijn voor mannen. Niet langer kniekousen zoals voor de oorlog wellicht. Of reguliere lengte sokken. Maar enkelsokken of sneaker sokken of hoe je deze ook wilt noemen. Enfin, deze sokken zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze overal aan, alle gelegenheden van het strand tot en met zakelijk want de sokken zijn nooit zichtbaar omdat ze niet boven je schoen uitkomen. De ideale keuze daarom. Er zijn op zich vele opties op sneakersokken vlak, vele merken, maar onze warme aanbeveling gaat met name uit naar Falke. Zij brengen het neusje van de zalm op de markt op sneakersokken vlak. Men kan deze sokken in Nederland o.a. verkrijgen bij hemdvoorhem (URL).

man met tablet

Een tweede type sok die mannen steeds meer nodig zullen hebben zijn toegewijde sport sokken. Ja ik gaf eerder aan sneakersokken kunnen bijna alles. BIJNA. Maar je gaat niet zaalvoetballen of korfballen op sneakersokken. Daar heb je idealiter toegewijde sportsokken voor. Die maakt de Duitse fabrikant ook, en verkrijgbaar bij het Nederlandse hemdvoorhem webwinkel (URL 2).

Qua kleuren kun je nooit mis gaan met blauw, zwart en antraciet. Wat je precies kiest dat is een persoonlijke voorkeur daar zullen we verder niet over morrelen. Maar rood en groen kunnen in ieder geval niet, dus haal dit niet in je hoofd, tenzij dit echt de kleuren van je voetbalclub o.i.d. zijn dan zou wel kunnen.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank