man met lang t shirt

Net als de mannen worden T-shirts ook groter

Enkele jaren geleden was een T-shirt gewoon een T-shirt. De lengte was voor iedereen hetzelfde net zoals de halslijn en de mouwen. Gelukkig is er wel één en ander verandert de afgelopen tijd. Zo is het oubollige T-shirt zo goed als verdwenen en heeft het plaats gemaakt voor modieuze shirts in verschillende kleuren die mooi aansluiten op het lichaam. Er is volop keus in verschillende vormen van de hals. En zelfs voor de lange mannen zijn er nu de extra lange T-shirts. Extra lange T-shirts als je die koopt van hoge kwaliteit kun je er vaak jaren mee vooruit.

man met lang t shirt

Voordelen lange T-shirts

Minder snel een koude rug krijgen is dan gelijk ook één van de voordelen van een lang T shirt. Ook voor iemand die niet lang is maar een gewone lengte heeft maar vrij smal gebouwd is zijn lange T shirts een uitkomst. Normaal gesproken moet diegene voor zijn postuur een kleine maat hebben wat tot gevolg heeft dat het shirt te kort wordt. Dus niet alleen lange mensen maar ook kleinere smalle mensen ervaren veel voordelen van het dragen van een langer T shirt. Het grootste voordeel van deze shirts is dat ze netjes in de broek blijven zitten. Niets is vervelender dan een te kort shirt.

shirts in een lade

Extra lange T-shirts heel stijlvol

Het basis item voor een goede look is een basic T-shirt en voor de lange man zijn dit natuurlijk de extra lange T-shirts. Een stijlvolle look draag je met comfort wanneer je er een basic T-shirt extra lang bij draagt. Combineer je extra lange T-shirt bijvoorbeeld met een mooie chino en maak je outfit af met een stijlvol colbert. Of ga voor een stoere look en draag je extra lange T-shirt met een stoere jeans en trui. Met T-shirts extra lang draag jij jouw outfit met zelfverzekerdheid.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank