Leukste armbandjes trends en vooruitzichten

Net als sokken zijn armbandjes een accessoire waar veel mensen niet meer zonder kunnen leven. Armbandjes zijn klein van stuk maar kunnen een hoop persoonlijkheid weergeven. Vandaar onze liefde voor dit specifieke accessoire. In dit artikel gaan we wat trends toelichten.

Allereerst zal ook dit jaar goud weer een uitstekende keuze zijn. Eigenlijk kun je altijd wel op goud inzetten. Ik kreeg echter vaak de vraag van budget bewuste lezers, dat goud is dat niet veel te duur, ik kan me dat echt niet veroorloven. Een goede vraag, en we willen budget bewuste lezers ook helpen. Er zijn tegenwoordig een aantal webwinkels waaronder deze, die gouden armbandjes, doch leuk en trendy en hip en uniek voor bodemprijzen aanbieden. Echt goud. Voor een tientje kun je er al eentje bemachtigen vandaag de dag en dit is toch wel voor alle bevolkingsgroepen te veroorloven dunkt ons.

armbandjes

Dan is er nog een tweede grote overkoepelende trend en dat zijn de zogenaamde Ibiza armbandjes. Ja iedereen is nu wel bekend met de magie van dit Spaanse eiland, en de hippie sfeer daar en Club Tropicana bezongen door George Michael. Maar de kleding en accessoires afkomstig of geïnspireerd op de stijl van dit eiland worden ook steeds meer populair.

Dus de komende zomer en lente zullen we weer veel fleurige Ibiza armbandjes en andere accessoires in het straatbeeld zien. Het geeft echt persoonlijkheid en een hippe leuke uitstraling een beetje boheems maar wat geeft dat? Ze zijn in Nederland o.a. hier te verkrijgen: URL. En zoals het liedje Club Tropicana gaat: don’t worry there is enough for everybody. Enfin, ik krijg de zomer al helemaal in mijn bol als ik eraan denk, desondanks dat er nu sneeuw buiten ligt, maar goed. Na deze strenge winter zullen de Ibiza armbandjes dus uit de kast komen en wees daar goed voorbereid op.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank