kindersokken met popart print

4,99

Meer informatie

 

  • Voor elk outfit de juiste sokken
  • Voor jong & oud

De Kindersokken met Popart Print 2-pack van het gerenommeerde merk Yellow Moon zijn een opvallende en trendy keuze voor de jonge generatie. Deze opvallende sokken zijn verkrijgbaar bij sokken-online.nl in diverse maten en worden geleverd als handige 2-pack. Ze beginnen al bij maat 19/22 en elk pakket bevat één paar in levendig rood en één paar in stoer marineblauw.
Het eerste wat opvalt aan deze sokken is het gedurfde popart-ontwerp. Levendige kleuren, geometrische vormen en grafische elementen brengen een kunstzinnige uitstraling naar de sokken, waardoor ze een speelse en eigentijdse stijl hebben. Dit maakt ze perfect voor kinderen die hun persoonlijkheid willen uiten en er cool willen uitzien.
Wat betreft comfort bieden deze sokken precies wat je mag verwachten van Yellow Moon. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder zacht katoen, dat zorgt voor een aangename pasvorm en ademend vermogen. Bovendien zijn ze duurzaam, zodat ze bestand zijn tegen het dagelijkse avontuurlijke leven van kinderen.
De beschikbaarheid in verschillende maten betekent dat je de juiste pasvorm kunt vinden voor kinderen van alle leeftijden. Het feit dat ze in een 2-pack komen, maakt het gemakkelijk om altijd een reservepaar bij de hand te hebben.
Kortom, de Kindersokken met Popart Print 2-pack van Yellow Moon zijn niet alleen een modeverklaring, maar ook een comfortabele keuze voor de voeten van je kinderen. Ze zijn verkrijgbaar bij sokken-online.nl en bieden een geweldige manier om kleur en plezier toe te voegen aan de sokkenverzameling van je kinderen, beginnend bij maat 19/22.
Yellow Moon
2-pack
kindersokken
popart print
Sock A 56% Katoen 60% polyester 2% elastan
Sock B 38% Katoen 42% polyester 2% elastan
Verschillende maten