kindersokken met sneaker en ballen print

4,99

Meer informatie

 

  • Voor elk outfit de juiste sokken
  • Voor jong & oud

De Kindersokken met sneaker- en ballenprint 2-pack van Yellow Moon zijn een fantastische aanvulling op de sokkenlade van ieder kind. Deze speelse en comfortabele sokken zijn verkrijgbaar bij sokken-online.nl in een assortiment van maten, beginnend bij maat 19/22, en worden geleverd in handige 2-packs. Dit maakt het gemakkelijk om de sokkenvoorraad van je kleintje aan te vullen.
Het eerste dat in het oog springt, is het levendige ontwerp van deze sokken. Sneakers en ballen sieren het patroon, waardoor een vleugje sportiviteit en avontuur aan elke outfit wordt toegevoegd. Dit maakt de sokken niet alleen functioneel, maar ook modieus voor kinderen die graag hun eigen stijl willen laten zien.
Wat betreft comfort voldoen deze sokken zeker aan de normen van Yellow Moon. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder katoen, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel op de huid van je kind. Bovendien zijn ze duurzaam en bestand tegen het dagelijkse spelen en ravotten.
De beschikbaarheid in verschillende maten betekent dat je de perfecte pasvorm voor je kind kunt vinden, ongeacht hun leeftijd. Het feit dat ze in een 2-pack komen, maakt het gemakkelijk om altijd een schoon paar bij de hand te hebben.
Kortom, de Kindersokken met sneaker- en ballenprint 2-pack van Yellow Moon zijn niet alleen leuk en stijlvol, maar ook comfortabel en praktisch. Ze zijn een geweldige keuze om de voeten van je kinderen te verwennen en hun outfits op te fleuren. Je vindt ze bij sokken-online.nl, en ze zijn geschikt voor kleine avonturiers vanaf maat 19/22 en meer.
Yellow Moon
Kindersokken
2-pack
Comfort
Kwaliteit
56% Katoen 42% polyester 2% elastan