kindersokken met love print

4,99

Meer informatie

 

  • Voor elk outfit de juiste sokken
  • Voor jong & oud

Bij Sokken-online.nl zijn we verliefd op de schattige kindersokken met de ‘Love’ print van Yellow Moon. Deze sokken brengen niet alleen warmte en liefde in het leven van je kleintjes, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan hun dagelijkse outfit.
De ‘Love’ print op deze sokken is een viering van genegenheid en vreugde. In een handig 2-pack vind je een paar sokken met schattige hartjes in verschillende kleuren en een ander paar met de inspirerende tekst ‘Love’ op de boord van de sok. Deze combinatie is perfect om je kleintjes te laten stralen, of het nu op school is, tijdens een speeldate of gewoon thuis.
Yellow Moon kindersokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden voor groeiende voetjes. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en duurzaam genoeg zijn om de meest energieke avonturen aan te kunnen.
Met Yellow Moon kindersokken met ‘Love’ print geef je je kinderen niet alleen comfort, maar ook een gevoel van warmte en genegenheid. Bestel vandaag nog een 2-pack bij Sokken-online.nl en zie hoe je kleintjes met elke stap liefde en vreugde verspreiden. Deze sokken zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle en liefdevolle toevoeging aan hun garderobe.
Kindersokken
Yellow Moon
katoen
Hartjes-print
lurex
Verschillende maten
2-Pack