een aansteker met flesopener

Handig: een aansteker met flesopener

Bijna iedereen heeft wel een aansteker bij hem of haar thuis liggen. Is het geen normale aansteker, dan is het wel een gasaansteker of elektronische aansteker. Aanstekers zijn nu eenmaal handige voorwerpen om te hebben. Hoe steken we anders onze kaarsen, openhaard, gasfornuis of barbecue aan? Lucifers zijn toch minder betrouwbaar en de kans dat je je vingers aan lucifers brand is vele malen groter. Daarnaast zijn aanstekers allang niet meer alleen aanstekers. Nee, aanstekers zijn multifunctioneel, bijvoorbeeld met een flesopener.

Een fles openen met een aansteker

Bij een aansteker met flesopener zit het gedeelte van de opener meestal aan de onderkant van de aansteker. Er zijn ook andere varianten waarbij de opener aan de voorzijde zit bij de aansteker, maar meestal zijn dit gas- of elektronische aanstekers.
In de bouwsector zijn aanstekers met flesopener niet weg te slaan. Vooral tijdens de vrijdagmiddagborrel worden de aanstekers dan veelvuldig gebruikt, alsmede in het weekend thuis. Hiermee is een aansteker met flesopener een praktisch geschenk om weg te geven en wordt deze dus niet alleen tijdens werktijd gebruikt.

Kies jouw aansteker met flesopener

Het assortiment aanstekers met flesopener wordt steeds groter. Dit maakt het wel moeilijker, of misschien juist makkelijker, om een keuze te maken voor een aansteker met flesopener. Je weet in ieder geval zeker dat er altijd een aansteker met flesopener is, die bij jouw huisstijl past.

Aanstekers met een flesopener bedrukken als promotiemiddel

Een aansteker met opener is een uitstekende giveaway. Deze aanstekers zijn dan ook goed te personaliseren met een logo of tekst. Zoals gezegd worden deze aanstekers met flesopener ook veelvuldig thuis gebruikt, waardoor jouw logo of tekst dus ook buiten werktijd gezien wordt. Dit levert mooie kansen op en kan er voor zorgen dat bestaande klanten terugkomen om weer gebruik te maken van jouw diensten. Laat dus aanstekers met flesopener bedrukken met jouw logo en geef deze weg aan klanten of bezoekers van jouw beursstand.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank