sokken

Dé sokken trends van 2020

2020 is nu een paar weken begonnen; tijd om eens in de toekomst te kijken. Wat worden de trends dit jaar? Welke fashion items moeten we in de gaten houden? En welke sokken moeten we zeker alvast aanschaffen om de trends voor te zijn. Hier vind je dé sokken trends van 2020.

Felle kleuren in overvloed

Vorig jaar konden we er al niet meer omheen, de sokken in felle kleuren. Waar sokken eerst wit of zwart moesten zijn, is dit allang niet meer zo. Vooral voor heren is het de trend om ook in 2020 de sokken te showen en het als accessoire te zien van de outfit.  Heb je een leuke jeans die je goed kunt combineren met een paar sokken met een felle kleur? Rol dan de broekspijpen een stukje op en trek de sokken naar boven. Je bent helemaal hip. De felle kleuren waar je in de winter aan kunt denken zijn rood, geel of groen. De kleding die je draagt is vaak donker in deze periode, waardoor het heel leuk kan zijn om een felle kleur als rood, geel en groen te combineren met je outfit.

Printjes in overvloed

Behalve felle kleuren, blijven sokken met prints hip. Waar je sokken met prints vorig jaar alleen nog kon verkrijgen van Happy Socks, zijn deze nu bij elke winkel te koop. Bij de herensokken van Suitable  kun je bijvoorbeeld sokken met prints vinden van een ei, letters, bloemen en nog veel meer. Naast deze prints vind je bij Suitable sokken met strepen, kersen of ruiten.

Logo van jouw bedrijf  

Naast sokken in felle kleuren en met herkenbare prints, is het hip om sokken met merknamen te kopen. De meest bekende sokken zijn de sneakersokken met de subtiele aanwezigheid van de merknaam. Toch kun je naast deze merknamen ook sokken bedrukken met logo of naam van je bedrijf. Je kunt precies instellen of je op zoek bent naar korte, middel of hoge sokken en jouw merknaam plaatsen waar je die graag wilt hebben. Zo ga jij mee met dé trend van 2020 met jouw favoriete brand en ben je helemaal hip.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank