Daily Paper Uniek en eigentijds

Daily Paper: Uniek en eigentijds

Hou je van unieke kleding? Kleed je je graag net even anders dan de rest van de menigte, en maak je graag een statement met je mode? Ik ken het, ik ben net zo. Ik probeer een wens voor ontzettend stijlvolle en unieke kleding te mixen met een budget dat niet altijd merkkleding kan veroorloven. Gelukkig zijn er merken die unieke stijlen en invloeden combineren met een goede prijs (en ook nog eens goede kwaliteit) zodat je uniek kan rondlopen zonder lege portemonnee. Een van die merken is Daily Paper.

De oorsprong

Het van oorsprong Nederlandse kledingmerk Daily Paper is opgericht door drie vrienden: Hussein Suleiman, Jefferson Osei en Abderrahmane Trabsini. Respectievelijk zijn zij van Somalische, Ghanese en Marokkaanse afkomst, en deze multiculturele invloeden geven hun kleding een extra unieke flair. Ze proberen invloeden uit hun eigen culturen te combineren in elk kledingstuk dat ze maken, wat de kleding een wereldlijke touch geeft die ik erg mooi vind, en met mij velen anderen. Maar het leuke is: ze begonnen met hele simpele T-shirts met alleen het logo, waar ze er af en toe een paar van verkochten. Het bedrijf brak echt door met hun vrouwenkledinglijn in 2015. Ook zijn ze inmiddels uitgebreid en maken ze ook sportkleding en hele specifieke, eigentijdse jasjes en blazers.

Het gedachtegoed

Daily Paper vindt het ontzettend belangrijk dat de drager van hun kleding hun eigen individualiteit en persoonlijke stijl kunnen uitdrukken via de kledingstukken die Daily Paper maakt. Ze vinden hun eigen authenticiteit ook enorm belangrijk, en willen daarom hun eigen oorsprongen verwerken in alles wat ze maken. Ook zijn ze naar Congo en verschillende andere Afrikaanse urbane subculturen gaan kijken, om ook inspiratie uit te halen. De kleding van Daily Paper is een viering van allerlei culturen, en een huwelijk tussen Afrikaanse eclectische schoonheid en moderne, modieuze simpelheid. Dit is een prachtige combinatie, juist omdat er zoveel contrast is tussen traditionele cultuur en moderne simpelheid, wat de kleding uniek maakt. Echt Daily Paper.

Zoek je dus naar een modern nieuw jasje, of gave sportkleding, of iets anders, waarin duidelijk verder is gekeken dan alleen de Westerse mode invloeden? Dan ben je bij Daily Paper aan het juiste adres. Waar veel andere merken snel vervallen in wat ze kennen, wat het publiek kent, en wat veilig is, probeert Daily Paper met elk kledingstuk weer een nieuw gevoel te geven aan klanten. Iets wat je nog niet kent. Laat je verbazen.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank