Arrow shirts zitten als gegoten 1 (002)

Arrow shirts zitten als gegoten

De shirts van Arrow zijn in Nederland veelal verkrijgbaar in de gerenommeerde heren kledingzaken. Natuurlijk verkrijgbaar in alle maten en kleuren en meerdere type modellen. In deze tekst ga ik meer vertellen over het merk Arrow en de werkwijze waarop zij hun shirts fabriceren, om zo iedere man te laten kleden in de stijl waar ze van houden.

Arrow shirts zitten als gegoten 1 (002)

De start van het merk Arrow

Dit merk dankt zijn bestaan aan een man die in begin 19 eeuw leefde in America. Hij ontwierp een shirt waar je de kraag van kon verwijderen om zo niet iedere dag het shirt te hoeven wassen.

Waarom zijn deze shirts zo goed:

De shirts van Arrow zijn van zo`n degelijke kwaliteit dat je er jaren veel plezier van kunt hebben. Na vele wasbeurten zien ze er nog uit als nieuw. De shirts worden op 2 manieren geweven en dat zorgt voor elke gelegenheid een fijn en  draagcomfort. De gekleurde/geruite en gestreepte shirts worden geweven op de poplin methode, dit is een dunnere en fijnere weefmethode die een sterk draagcomfort biedt. De tweede methode is de oxford methode die het meest wordt gebruikt voor de witte shirts, dit is een grovere structuur waardoor dit een degelijk resultaat geeft voor een shirt wat vaak gedragen wordt.

Arrow shirts zitten als gegoten 2 (002)

Welke types zijn er bij Arrow shirts?

Je hebt de regular fit en dit is vaak een shirt met borstzakje. Hebben een rechte pasvorm, en je ziet ze vaak in gestreepte/ geruite shirts. Dan hebt je de Arrow fitted modellen en deze zijn al wat meer getailleerd, waardoor ze een meer sportief uiterlijk hebben, ze hebben geen borstzakje meer. Het derde model is de Arrow slim fitt, deze shirts zijn erg getailleerd en je ziet ze vaak bij gespierde mannen, ook dit model heeft geen borstzakje.

Alle mannen die deze shirts dragen zullen beamen dat je kwaliteit aanschaft waar je jaren plezier van zult beleven. Voor het vinden van de beste Arrowshirts zie ook : overhemden.com

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank