kerstcadeaus

5 x De leukste kerstcadeaus voor heren

De winter lijkt langzaamaan steeds meer te beginnen én dat betekent dat de feestdagen weer in zicht zijn. Op zoek naar het leukste kerstcadeau voor je vader, vriend, broer of man? Wij helpen je graag verder met de leukste cadeaus van dit jaar!

  1. Vrolijke, kleurrijke sokken

Sokken lijken steeds belangrijker te worden bij de outfit van een man. De outfit van een man is tegenwoordig niet meer compleet zonder een paar kleurrijke sokken. Sokken vind je dan tegenwoordig ook in tal van kleuren en te gekke printjes. Je vind ze tegenwoordig met bananen, dieren, hartjes, kruisjes, stippen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat! Zeker een leuk en betaalbaar cadeau voor onder de kerstboom.

  1. Speciaalbierpakket of eigen bier brouwen?

Tegenwoordig wordt speciaalbier steeds populairder. Bierproeverijen, speciaal bier-avondjes, er wordt van alles georganiseerd. Een heel leuk cadeau voor onder de kerstboom is dan ook een speciaalbierpakket; mits hij van bier houdt natuurlijk! Wat ook erg leuk is eigen bier brouwen. Tegenwoordig vind je online steeds meer pakketten waarmee je zelf je bier kunt brouwen. Houdt hij ervan om zelf bezig te zijn met bier? Ga voor een pakket waarmee hij zelf bier kan brouwen.

  1. Voor de muziekliefhebber

Platenspelers kennen hun terugkeer in de samenleving! Wie een aantal jaren geleden zijn platen en platenspeler heeft verkocht zal hier nu waarschijnlijk spijt van hebben. Ze zijn weer helemaal in en dat snappen wij natuurlijk helemaal. Wat is er nou leuker dan lekker ouderwets een plaatje draaien? Een retro platenspeler is dan ook een superleuk kerstcadeau, zéker als hij van muziek houdt.

  1. Wintertruien

Met een leuke, stijlvolle wintertrui maak je elke man blij! Ga stijlvol de winter door met een leuke wintertrui. Wintertruien heb je tegenwoordig in allerlei soorten, maten, patronen en kleuren. Het is maar net waar hij van houdt. Ga je liever voor safe? Ga voor een stijlvolle Stone Island trui. De truien van Stone Island zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze in mooie kleuren verkrijgbaar. Is dit wat boven je budget? Er zijn natuurlijk ook tal van andere merken met leuke wintertruien.

  1. Let the game begin!

Spelletjes zijn ook altijd goed. Maak een avondje met vrienden of familie nog leuker door een leuk spel op tafel te zetten. Tegenwoordig zijn er weer tal van nieuwe spelletjes op de markt gebracht, die ook voor volwassenen heel leuk zijn om te spelen. Ga bijvoorbeeld voor 30 Seconds of het Penoza Misdaadspel. Allebei erg leuk om de kerstavond mee af te sluiten.

 

Naar welk kerstcadeau gaat jouw keuze uit?

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank