Wibra

Wanneer je gaat shoppen voor nieuwe kleding voor je gezin, wil je wellicht het liefst niet voor elk kledingstuk verplicht naar een andere winkel. Dan kan het handig zijn als een winkel iets aanbiedt voor het hele gezin. Maar niet elke winkel is een prijsstunter. De Wibra is dat echter wel. Daarnaast vind je in het assortiment onder andere kleding voor het hele gezin, waaronder sokken in allerlei kleuren en maten.

Wibra

Voordelig sokken kopen

In Nederland hebben we een aantal grote budgetwinkels, waar Wibra eigenlijk wel de bekendste van is. Andere grote ketens zijn Big Bazar en Action. In de schappen liggen allerlei spullen voor je huis, zoals kookgerei en decoratie, maar ook levensmiddelen en kleding tegen een voordelige prijs. Uiteraard maken sokken ook onderdeel uit van het assortiment met kleding voor het hele gezin. Bij de Wibra haal je al een paar ‘gewone’ sokken voor € 0,89, voor de dikkere wollen sokken betaal je € 2,99. Maar in de schappen zijn ook multipacks te vinden. Voor een set van drie paar sportsokken betaal je bij deze budgetwinkel € 1,99.

Neutraal of met print

Net als alle andere winkels, houdt Wibra er ook rekening mee dat geen enkele smaak hetzelfde is. Daarom zijn er ook in deze winkel verschillende sokken te vinden: in een opvallende kleur of juist een neutrale kleur zoals grijs, zwart of wit. Voor de liefhebber zijn er ook sokken met prints te vinden, zowel voor kinderen als volwassenen. Maar ook aan de kleintjes is gedacht; de Wibra beschikt over een afdeling met allerlei leuke spullen voor je baby, inclusief newborn sokken. Zo blijven de voetjes van je kleine spruit altijd lekker warm.

 

Kijk in het assortiment van Wibra

Ben je benieuwd wat er allemaal in het assortiment van Wibra te vinden is? Neem dan een kijkje op de website. Houd er echter wel rekening mee dat dit geen webshop is. Heb je een aantal leuke producten gezien? Dan raden wij je aan om een bezoekje te brengen aan het dichtstbijzijnde filiaal. Deze kun je vinden aan de hand van je postcode of je woonplaats. Daarnaast is het mogelijk om via deze weg ook de folder te bekijken met de meest recente aanbiedingen.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank