Tommy Hilfiger sokken

Je hebt vast wel eens kledingstukken van Tommy Hilfiger zien liggen in de winkels. Of misschien ben je wel een grote liefhebber van de geurlijn van dit merk. Hoe dan ook, het merk Tommy Hilfiger is al een flink aantal jaren een gevestigde naam in de modewereld. Het gezicht achter dit grote modemerk is, verrassing, de Amerikaan Tommy Hilfiger. Na wat omzwervingen bij andere modeketens zoals People’s Place , lanceerde de modeontwerper in 1984 de eerste herencollectie onder zijn eigen naam.    

tommy hilfiger

Van jeans naar sportieve collectie

Bij Tommy Hilfiger lag eerst de focus op een jeanscollectie voor heren. Later koos hij toch om voornamelijk sportkleding uit te brengen voor dames, heren en kinderen. Dit kan je opvatten in brede zin, want naast kleding is er ook schoeisel te koop van Tommy Hilfiger. Dat het merk niet meer weg te denken is uit de sportwereld, blijft niet onopgemerkt. De ontwerper wordt namelijk de nieuwe kledingpartner van het F1-team Mercedes. Daarnaast zijn er ook geurlijnen en woonaccessoires die voorzien zijn van het merk met rood, wit en blauw. Dit komt voort uit een samenwerking met de designer Karl Lagerfeld onder de luifel Tommy Hilfiger Corporation.

Sokken Tommy Hilfiger

Naast verschillende petten, bovenkleding, broeken en schoeisel maken ook sokken een groot onderdeel uit van de collectie van Tommy Hilfiger. Deze kenmerken zich door egale kleuren en vrij rustige motieven. Wat dat betreft springt de ontwerper nauwelijks uit de band; tijdens je zoektocht zul je vooral prints van lijnen, sterren, ruiten en stippen vinden bij de sokken voor volwassenen.

 

De sokken voor kinderen zijn wat speelser. Deze hebben een print van een diertje zoals een beer of pinguïn en de boord is wat speelser met bijvoorbeeld een kartelrandje. De sokken bestaan uit katoen, polyamide en elastaan. Was ze op maximaal 40 graden om de verkleuring en verkrimping tegen te gaan. Ook al wordt Tommy Hilfiger gezien als een high end merk, de sokken blijven betaalbaar. Voor een multipack van twee paar sokken betaal je gemiddeld een bedrag van 8 euro. Kijk en vergelijk de prijzen van alle sokken van dit merk via onze website. Zo weet je zeker dat je altijd de voordeligste optie te pakken hebt.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank