Sokken van de HEMA

Aan het begin van 1900, november 1926 om precies te zijn, werd er in Amsterdam een winkel geopend onder de naam HEMA. Dit is de afkorting voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Van oorsprong is de man de doelgroep van de winkel en het doel allerlei producten aanbieden tegen eenheidsprijzen. Ondertussen heeft deze keten honderden winkels door heel Nederland en is ook het assortiment niet alleen meer gericht op de man, maar ook op vrouwen en kinderen. Daarom is dit ook zeker een winkel om naar binnen te lopen als je op zoek bent naar een paar nieuwe sokken. En blijf je vandaag liever thuis? Surf dan naar de website en plaats daar je bestelling online.

Breed assortiment

Bij de HEMA is het assortiment zo breed, dat je eigenlijk alles wel kunt vinden in deze winkel. Zo kan je nadat je een paar nieuwe sokken hebt gevonden nog gelijk even doorlopen naar de andere afdelingen om iets te kopen voor je garderobe, woning, fiets of om je schoolspullen nog verder aan te vullen. En wil je even pauzeren? Dan is het bij de meeste HEMA-filialen ook nog mogelijk om plaats te nemen in het restaurant en te genieten van bijvoorbeeld een lekkere cappuccino met een saucijzenbroodje of een tompouce.

Duurzame sokken

Wat je ook koopt bij de HEMA, de focus ligt altijd op duurzaamheid en de samenleving. Zo worden bijvoorbeeld de t-shirts gemaakt van biologisch katoen. Tijdens de productie zijn alle chemische middelen en bestrijdingsmiddelen achterwege gelaten. Ook wat betreft de sokken gaat de voorkeur uit naar natuurlijk materiaal. Net als veel andere winkels vind je bij de HEMA ook sokken in verschillende kleuren en prints. Voor meisjes en dames liggen er ook nog leggings en maillots in de schappen om te combineren met een leuk rokje of jurkje.

HEMA klantenpas

Koop jij je sokken en andere spullen regelmatig bij de HEMA? Dan is het wellicht een idee om een klantenpas aan te schaffen. Hiermee profiteer je vaak van leuke aanbiedingen en kortingen van 15% op alle producten. En ben je jarig? Ook dan wordt er aan je gedacht, want op je verjaardag trakteert de HEMA jou op de bekende tompouce. Wil je ook graag een klantenpas? Vraag hier dan naar bij de kassa. Met het oog op de milieu betaal je €0,50 voor de plastic kaart.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank