Primark, sokken voor een voordelige prijs

Of je nou op zoek bent naar een shirt, jurk, broek of nieuw paar sokken: bij de Primark vind je alles om je complete garderobe mee aan te vullen. De Primark staat bekend om haar lage prijzen en grote filialen, waarvan de eerste in 1969 in Dublin werd geopend. Dus stap je alleen naar binnen voor een nieuw paar sokken? Wees dan heel erg streng voor jezelf, want er is een grote kans dat je met tassen vol met kleding en accessoires weer naar buiten komt.

primark

Sokken, kleding en accessoires voor een lage prijs

Primark staat bekend om de lage prijzen, maar toch hippe kleding en accessoires. Zo is er dikwijls een race op bepaalde populaire items, zoals de Chip mug (uit het Disney sprookje Belle en het Beest) en de jaarlijkse kersttruien. Het is voor de keten mogelijk om de prijzen van alle artikelen zo laag te houden, omdat zij samenwerken met goedkope leveranciers en gebruikmaken van voordelige stoffen. De filialen bestaan altijd uit meerdere verdiepingen. Zo is er een aparte afdeling voor dames, heren, kinderen en huisdecoratie. Shop je liever online? Helaas, voor nieuwe sokken of kleding van de Primark zal je toch echt de drukte in moeten. Deze winkel heeft namelijk geen webshop. Wel kun je een groot gedeelte van het assortiment online bekijken op de website, zodat je eenmaal in de winkel gericht naar de rekken kunt lopen.

Primark: altijd vrolijke prints en kleuren

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het negen van de tien keer ontzettend druk is bij de Primark. Naast de lage prijzen is ook het hippe assortiment hier de oorzaak van. Als je de winkel volgt op social media, dan zie je regelmatig foto’s voorbijkomen van nieuwe producten die helemaal voldoen aan de laatste trends van dit moment. Daarnaast bevat de kleding veel vrolijke elementen. Neem bijvoorbeeld de sokken. Je kunt deze kopen in neutrale kleuren, maar ook met leuke prints van Disneyfiguren, Harry Potter of superhelden. Deze zijn verkrijgbaar in zowel kindermaten als schoenmaten voor volwassenen. Wil je graag flink wat sokken inslaan voor je garderobe? Dat is bij de Primark zeker mogelijk. De sokken in de verpakking bevatten vaak meerdere paren en er hangen zelfs multipacks in de rekken van gewone sokken of sneakersokken.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank