S2 Merino kindersokken

9,95

Meer informatie

 

  • Voor elk outfit de juiste sokken
  • Voor jong & oud

Eureka S2 merino
Merino wollen sokken zijn de perfecte keuze voor kinderen die warme en comfortabele voeten willen tijdens koude wintermaanden. Deze sokken zijn gemaakt van een speciaal soort wol, afkomstig van de Merino-schapen uit Nieuw-Zeeland. De wol van deze schapen staat bekend om zijn hoge kwaliteit en zachtheid, en wordt veel gebruikt in hoogwaardige kledingstukken zoals sokken, truien en jassen.
Een van de voordelen van merino wollen sokken voor kinderen is dat ze zeer ademend zijn. Dit betekent dat ze de voeten van kinderen warm houden zonder dat ze gaan zweten. Dit is vooral belangrijk omdat kinderen vaak actief zijn en snel oververhit kunnen raken als hun sokken niet goed ademen.
Een ander voordeel van merino wollen sokken is dat ze van nature antibacterieel zijn. Dit betekent dat ze de groei van bacteriën en schimmels voorkomen, wat kan leiden tot minder geurtjes en minder kans op infecties. Dit is vooral belangrijk voor kinderen die vaak hun schoenen en sokken dragen, en dus meer risico lopen op deze problemen.
Kortom, merino wollen sokken zijn een uitstekende keuze voor kinderen die warme, comfortabele en duurzame sokken nodig hebben. Ze bieden tal van voordelen ten opzichte van andere materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en diktes, zodat ouders de perfecte sokken kunnen kiezen voor hun kinderen.
samenstelling:
80% merino
18% polyamide
2% elastan