Kinder sneakersokken van katoen met smiley dessin

4,50

Meer informatie

 

  • Voor elk outfit de juiste sokken
  • Voor jong & oud

Bij Sokken-online.nl zijn we verheugd om de vrolijke Kindersokken van Katoen met Smiley Dessin, verpakt per 2, van het populaire merk Yellow Moon aan te bieden. Deze sokken zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en leuk voor de voeten van je kleintjes.
De YELLOW MOON kindersokken zijn versierd met een speels smiley dessin en worden geleverd in sets van twee. Ze zijn ontworpen met oog voor zowel visuele aantrekkingskracht als draagcomfort. Het ene paar sokken straalt vrolijke smileys uit, terwijl het andere paar een eigen uniek patroon heeft. Deze designs brengen zeker een glimlach op het gezicht van je kinderen.
Wat deze sokken extra bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig katoen en een niet voelbare teennaad. Hierdoor bieden ze een perfecte pasvorm en verminderen ze het risico op irritatie aan de voeten. Bovendien blijven ze stevig op hun plaats zitten, zelfs tijdens actief spelen en rennen.
De YELLOW MOON kindersokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met een startmaat van 19/22, waardoor ze geschikt zijn voor diverse leeftijdsgroepen. Het zijn sneakersokken, ideaal voor het dragen met sportschoenen of lage schoenen.
Voeg een dosis vrolijkheid toe aan de sokkenlade van je kleintjes dit seizoen met deze Kindersokken van Katoen met Smiley Dessin van Yellow Moon. Ze zijn niet alleen modieus, maar ook praktisch en comfortabel, en ze brengen een lach op ieders gezicht. Maak van elke dag een vrolijke dag met deze leuke sokken!
YELLOW MOON
2 paar
Geen voelbare teennaad
Sneakersokken
Dessin print
Katoen Elastan
Smiley serie
Tip van sokken online! Was altijd je sokken voor het dragen voor een betere pasvorm en een langere levenduur.