Babysokken van biologisch wol

8,95

Meer informatie

 

  • Voor elk outfit de juiste sokken
  • Voor jong & oud

Ontdek de warmte en kwaliteit van onze biologische wollen kindersokken met omslag van het merk EWERS, verkrijgbaar bij Sokken-Online. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige wol die voldoet aan de Oeko-Tex-standaard, waardoor ze veilig zijn voor de gevoelige kinderhuid.
Deze sokken bieden niet alleen warmte tijdens koude dagen, maar hebben ook een stijlvolle omslag die zorgt voor een schattige en speelse uitstraling. De biologische wol zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, waardoor je kinderen zich de hele dag door prettig voelen.
Bij Sokken-Online geloven we in het belang van duurzaamheid en kwaliteit. Daarom zijn deze biologische wollen kindersokken van EWERS geproduceerd volgens de Oeko-Tex-standaard, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen.
Bestel vandaag nog de biologische wollen kindersokken met omslag van EWERS bij Sokken-Online en geef je kinderen het comfort en de warmte die ze verdienen. Wees gerust, je hebt gekozen voor sokken die niet alleen goed zijn voor je kinderen, maar ook voor het milieu.
Biologisch
Wol
Kindersokken
Omslag
Merk: EWERS
Sokken-Online
Oeko-Tex