antilsip sokken met kikker print

8,95

Meer informatie

 

  • Voor elk outfit de juiste sokken
  • Voor jong & oud

Duik in speelse avonturen met de antislip sokken met kikkerprint van EWERS, verkrijgbaar bij Sokken-Online! Deze vrolijke en functionele sokken zijn perfect voor kleine ontdekkingsreizigers die graag springen en rennen.
Met de kikkerprint op de sokken zullen de voetjes van je kleintjes er fantastisch uitzien. De levendige afbeeldingen van kikkers zorgen voor een speelse en grappige uitstraling. Bovendien zijn de sokken voorzien van antislipnopjes op de zolen, wat extra grip en stabiliteit biedt tijdens het bewegen.
De antislipsokken van EWERS zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid van je kinderen. Ze zijn comfortabel om te dragen en bieden bescherming en stijl in één. Of het nu gaat om binnenshuis spelen, buiten ravotten of op avontuur gaan, deze sokken zorgen voor een veilige en plezierige ervaring.
Bij Sokken-Online geloven we in kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we deze leuke antislip sokken met kikkerprint van Ewers aan tegen betaalbare prijzen. Bezoek onze website en ontdek ons volledige assortiment aan kindersokken. Geef je kinderen de perfecte sokken voor hun avonturen met de antislip sokken met kikkerprint van EWERS! Bestel vandaag nog en laat hun speelse kant naar boven komen.
Antislipsokken
Kikkerprint
Ewers
Katoen
Speels
Bescherming
Comfort
Tip van sokken online!
Was altijd je sokken voor het dragen op de aangegeven temperatuur en het liefst binnenstebuiten.
hierdoor krijgen de sokken een betere pasvorm en een langere levensduur.