Action

Of je nou een held op sokken bent of niet, het is toch fijn om deze voor een voordelige prijs te kunnen scoren. Er bestaan een paar bekende budgetwinkels zoals Wibra en Big Bazar, maar met de Action wordt de opsomming toch meestal begonnen. Dit is de winkel waar koopjesjagers het liefst op zoek gaan naar de leukste en goedkoopste producten voor in huis of om de garderobe mee aan te vullen. En bij een garderobe horen natuurlijk ook sokken.

action

Ook sokken van A-merken

Wanneer je in de Action langs de schappen loopt, zie je veel producten liggen van het eigen merk of onbekende merken. Maar de grote discounter zorgt ook dat er regelmatig dingen van A-merken toegevoegd worden aan het assortiment. Loop maar eens langs de schappen met chocolade, daar vind je ongetwijfeld iets van Mars, Snickers, Twix of Oreo. En haal dan gelijk Coca Cola of Sprite tegen een voordelige prijs om de dorst te lessen. Wanneer je het liefst alleen sokken van bekende merken als Lotto, HappySocks of Kappa om je voeten schuift is het ook zeker de moeite waard om een bezoekje aan de Action te brengen. Dit zijn namelijk de originele versies en je koopt ze ook nog eens een stuk voordeliger. Maar wacht niet te lang als je een interessante aanbieding voorbij ziet komen. Het assortiment van de Action wisselt snel en de voorraad is niet altijd oneindig.

 

Wat betreft de beschikbare maten van de sokken zit je bij de Action wel goed. Je hebt sokken van bijvoorbeeld Paw Patrol in de maten 23 tot en met 34. De volwassen scoren hier zowel ‘gewone’ sokken als sneakersokken vanaf maat 35 tot en met 46.

Beenmode van de Action

Naast sokken (sportsokken, huissokken en sneakersokken) vind je bij de Action ook nog andere beenmode voor jong en oud. Denk hierbij aan panty’s in neutrale kleuren zoals zwart of nude, of maillots met vrolijke prints voor kleine meisjes. Net als alle andere producten is deze beenmode verkrijgbaar in het eigen merk van de Action of bekendere merken tegen een lage prijs.

Groot assortiment

Sokken voor iedereen

Alle maten en kleuren

Geef je outfit kleur

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Veilig betalen

PayPal / iDeal / bank